kereskedjen ONLINE

Webáruház

Webáruházunk főbb funkciói

Webáruházunkat WordPress alapokra építettük és a Woocommerce bolt megoldását építettük be. Az építéshez a DIVI fejlesztői megoldásait használtuk és a SiteGround tárhely szolgáltató WordPress+Woocommerce támogató eszközeit is felhasználtuk. Webáruházunk az Amazon szerverén (AWS) fut. Mindezen alapokra saját programozóink és webfejlesztőink tudását felhasználva hoztuk létre azt a webáruházat, amivel holnaptól akár Ön is értékesítheti termékeit. 

Termékek kezelése

  • Tetszés szerinti termékszám
  • Egyedi termékoldal
  • Termékek klónozása
  • Kapcsolódó termékek beállítása
  • Upsell termékek beállítása
  • Kuponok és egyéb kedvezmények beállítása
~

Webjogi megfelelés

Webáruházunk megfelel a GDPR és az aktuális adatvédelmi törvénynek valamint a hirközlési törvénynek és a kapcsolódó fogyasztóvédelmi rendelkezéseknek, kormányrendeleteknek és a reklámtörvény előírásainak is. Webjogi dokumentumaink, a weboldal hozzájáruló és tájékoztató szövegei, valamint a hozzájárulási módok lehetővé teszik ügyfeleinknek, hogy megfeleljenek egy esetleges hatósági ellenőrzésen.  

Blog, hírek

A webáruház rendelkezik egy bloggal, ahol a shopban értékesített termékekkel kapcsolatos bejegyzéseket, híreket lehet közzétenni. Az ilyen jellegű bejegyzések erősítik a vásárlói bizalmat és javítják a keresőkben való pozíciót.

l

Automata / Manuális számlázás

A webáruház jelenleg a billingo.hu számlázóval van összekapcsolva (igény esetén módosítható). A számlák beállítástól függően készülnek el automatikusan, illetve készíthetők el manuálisan.  

Marketingeszközök

A shop számos marketing megoldással rendelkezik. Beállíthatók upsell, downsell és bump termékek, egyedi dizájnnal és szövegezéssel.
A webáruházhoz vásároltunk egy paraméterezhető popup megoldást is, ami lehetővé teszi, hogy egyes termékoldalakon ajánlatot (vagy épp kupont) jelenítsünk meg igény szerinti látogatónak (első látogató, csak bejelentkezettek, feliratkozók, stb.)
A kupon ma is menő! A shpban korlátlan számban lehet kuponokat generálni, ezzel is növelve a vásárlói kedvet.

Statisztika

A weboldal azonnali adatokat szolgálta a redelések, kuponok, készlet, termékek, adók forgalmi adatairól. Ez a statisztika egyszerűen áttekinthető és igény szerint kibővíthető a Google Analytics statisztikájával.

Rendelések továbbítása

A rendelések egy saját fejlesztésű bővítményen keresztül automatikusan átkerülnek a szoftverünkbe, ami a statisztikákat, csomagkövetéseket és készletkezelést teszi lehetővé. Az átküldött rendelésekhez egyenként vagy csoportosan készíthetők el a DPD csoamgcímkék (gombnyomásra) vagy módosíthatók, ha arra lenne szükség.

b

Egyedi email sablon

Egy ügyes fejlesztő termékével átalakítottuk a shop levelezését, így a vásárlással vagy a webshop tagsággal kapcsolatos levelezés a megszokott sablon emailtől eltérően egyedi dizájnnal és szövegezéseel mehet ki. A levelek egyszerűen, vizuális szerkesztő felületen módosíthatók.

Social média megosztás

A webáruház népszerűsítése érdekében beépítettünk egy olyan megoldást, ami lehetővé teszi a shop népszerűsítését a legtöbb népszerű közösségi portálon. Az ikonok megjelenési helye és formája igény szerint változtatható.  

Hírlevelező megoldás

Webshopunk a Mailster hírlevelező szoftverét tartalmazza. Ez a hírlevelező mindent tud, amire egy kis- és közepes méretű vállalkozásnak szüksége van. Egyedi űrlapok, egyedi mezők, automatizált emailküldés, stb. 

A webáruház funkcióit folyamatosan bővítjük és egészítjük ki saját és vásárolt elemekkel, hogy saját és ügyfeleink igényeinek mind inkább megfelelő legyen. Célunk, hogy egy jó konvezióval rendelkező (mind nagyobb számú látogató vásároljon) áruházat hozzunk létre.

Szeretné, hogy Önnek is könnyebb legyen a csomagokkal való ügyintézés? 

Keressen fel bennünket!

Ezt a szoftvert saját munkánk megkönnyítésére fejlesztettük. A szoftver létrejötte előtt excel táblázatokkal bajlódtunk és rengeteg időnk kárba veszett, feleslegesen. A szoftver jelenlegi verziója sok órányi fejlesztési munka eredménye, de közel 10 munkatársunk munkáját teszi minden nap sokkal könnyebbé. Ha úgy gondolja, hogy az Ön vállalkozásában is elkellene egy ilyen megoldás, keressen fel bennünket, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. 

A webáruház egyik élesben futó verzióját az alábbi gombra kattintva tekintheti meg.

A GBI KFT idén (2020-ban) lett 20 éves. Cégünk az elmúlt 20 évben folyamatosan működött és számos üzleti területen végzett sikeres építő / bevezető tevékenységet.

Minden jog fenntartva! GBI KFT 2000-2020

Pin It on Pinterest

Share This