SUPERTECH® – TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓK
A telepítés általában egyszerű és gyors, az esetek többségében akár házilag is elvégezhető, vannak azonban olyan járművek, melyeknél a telepítés komplikáltabb (nehéz hozzáférni az üzemanyag-pumpához, vagy akár az üzemanyagtartályt le kell szerelni) - ezen járművekbe való telepítéshez javasoljuk, hogy vegye igénybe szakember segítségét.

A készüléket a jármű típusától függően, a járművek túlnyomó többségében az alábbiak szerint lehet telepíteni:

FONTOS: A telepítést üres, vagy majdnem üres tankkal végezze! A terméket úgy kell a tankban elhelyezni, hogy annak egyik vége (amelyik nincs rögzítve) az üzemanyagtank aljával érintkezzen, másik vége pedig (amelyik rögzítve van) a tank aljától kicsit (1-4 cm-rel, típustól függően, hogy kb 5-10 fokos szöget zárjon be a tank aljával) feljebb legyen. Fontos az is, hogy a készüléket úgy kell elhelyezni az üzemanyagtankban, hogy az ne zavarja az ott lévő egyéb szerkezetek (üzemanyagpumpa vagy egyéb mérőműszerek) működését. HA A KÉSZÜLÉK NEM ÍGY KERÜL ELHELYEZÉSRE, AKKOR NEM FOG MEGFELELŐEN MŰKÖDNI!


Megjegyzés: A SUPERTECH® megfelelő telepítés esetén nem koptatja vagy károsítja az üzemanyagtankot, nem okozza annak kilyukadását!


Telepítés ipari járművekbe, munkagépekbe, nagyobb méretű szállítójárművekbe
A SUPERTECH®-et egy hurokkal tudja az üzemanyagtank sapkájához rögzíteni. A tankban úgy kell elhelyezni, hogy először le kell engedni a terméket teljesen a tank aljára (hogy ott feküdjön), majd az egyik felét (amihez a rögzítő drót van csatlakoztatva) 1-4 cm-t feljebb kell húzni, ezzel lehetővé téve azt, hogy a termék mozogni tudjon, ami nélkülözhetetlen a helyes működéshez.

Telepítés személyautókba és kisebb haszongépjárművekbe
A telepítés az üzemanyagtank szerelőnyílásán keresztül történik (ha van). A szerelőnyílás a jármű típusától függően, személyautóknál a hátsó ülés- vagy a csomagtartó kárpitja alatt, míg teherautóknál az első ülés alatt vagy a raktérben található. A SUPERTECH®-et egy hurokkal tudja az üzemanyag-pumpához rögzíteni, az úszóval átellenben (a másik oldalára, mint ahol az úszó van, hogy ne akadályozza annak működését). A tankban úgy kell elhelyezni, hogy az egyik fele leérjen a tank aljára, a másik fele pedig feljebb legyen onnan 1-4 cm-rel (amelyiken a rögzítő drót van csatlakoztatva), ezzel lehetővé téve azt, hogy a termék mozogni tudjon (át tudja venni a jármű működése közben keletkezett rezgéseket), ami nélkülözhetetlen a helyes működéshez.

Telepítés két/háromkerekű járművekbe
A SUPERTECH®-et egyszerűen az üzemanyagtank betöltő nyílásán keresztül (ott belógatva) tudja elhelyezni.

FONTOS: Abban az esetben, ha a járműnek két üzemanyagtartálya van, amik össze vannak kötve, elegendő egy db készüléket telepíteni. Ilyenkor úgy kell megválasztani a készülék típusát, hogy a két üzemanyagtankba tankolható üzemanyag mennyiségét össze kell adni és az így kapott literszám lesz az, ami meghatározza, melyik terméket kell telepíteni.Az alábbi képre kattintva tudja megnézni, hogyan kell szakszerűen rögzíteni a SUPERTECH®-et:

Néhány képsorozat...

A telepítésről készült videók:Telepítés személygépkocsiba - Golf
Telepítés személygépkocsiba - Honda CRV
Telepítés személygépkocsiba - Audi A6
Telepítés munkagépbe - Targonca
Telepítés tehergépjárműbe - IVECO
Telepítés szállítójárműbe - Volvo FH12
Ha kérdése van, hívjon minket az alábbi mobil számon:

30/238-26-03


Gecsei György
Kereskedelmi Igazgató